Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Bu kapılar omurga olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan yürütmek üzere dü gruba ayrılır.

23/12/2022Genel Yüksekliği mukannen bir seviyenin üstünde olan dokumalar muhtevain yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni can kaybının önlenmesi adına berenarı önemli bir konumda bulunmaktadır. Binaların anne antrelerinde veya koridor taksimmlerinde yangının yanık bir şekilde meydana gelmesi özellikle yüksek katlı gestaltlarda ayazlık yahut pencerelerden geçiştirmek olası olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni hayati bir öneme malik olmaktadır. Yeni imar kanunuyla beraber, sıfır örgülarda arttırılan denetimler ile omuz omuza yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri sıkışık bir incelemeye bağımlı tutulur. Dokumaların iç kısımlarında mevcut betonarme merdivenlerin dışında, dokumaların dışında bulunan ve sert kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında emanet kayıpları evetşanmasının önüne geçmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en uygun fiyat politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya dürüst ve kolayca açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın kapısı ivedili çıkış kucakin kullanılacaksa o gün gerekli koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda yangın kapısı kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir vesair özelliği kilit + cenah seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Kapısı Montajı Ne Dokumalır? Her binanın malik evetğu düz ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Bu mevzuda salahiyettar yangın firmasından bağış alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalı, kolayca ve hariçya sevap açılmalıdır.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda dâhilen dışarı düz eylem söz konusu başüstüneğu kucakin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve alay konusu harekete cevaz vermesi gerekir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yerel itfaiye yetkilileri ve yapı denetçileri, yangın merdiveni tasavvurını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Maksatın bütün regülatör gereklilikleri katladığından ve emin bir tahliye rotası katkısızlamada patetik evetğundan tehlikesiz olurlar.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müntesip her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page